viernes, 5 de diciembre de 2014

PRESENTACIÓ D'ESBOSSOS 2015 I FIRMA DE CONTRACTE

El passat dissabte 22 de Novembre va tindre lloc al nostre casal la firma de Contracte amb els nostres artistes fallers, així com la presentació dels esbossos dels nostres monuments per a l'any 2015.

L'acte va estar presidit per nostres Falleres Majors 2015, Srta Verònica Almela i xiqueta Núria Soler, acompanyades en tot moment pel nostre President Infantil Raul Cifre i per nostre President José García.

Junt als nostres representants 2015 no podien faltar nostres Falleres Majors, Sra. Patricia Picó i Irene Escamilla, així com nostre President Infantil Vicente Escoto.

En primer lloc es va procedir a la firma de nostra Fallera Major Infantil 2014 al llibre d'honor de la Falla Plaça del Mercat, per així deixar constancia del seu regnat.

Posteriorment el artiste del monument infantil Vicente Espeleta ens va explicar els trets principals del nostre monument infantil 2015, i junt als nostres representants infantils per al proper any es va procedir a destapar l'esbós del monument infantil, que porta per lema "La Peixera"

A continuació, nostre president va disculpar la no assistència al sopar de nostre artista per al monument major José Lafarga, que per problemes de salut familiars d'últim hora no havia pogut assistir a l'acte. En el seu nom va explicar el monument gran que es plantarà enguany a la Plaça i junt a nostra Fallera Major 2015 Verònica van procedir a desvelar l'esbós del monument gran que porta per lema "Quant de Conte".

Finalment, tota la comissió reunida varem brindar pels nostres monuments i per les Falles 2015.


























No hay comentarios:

Publicar un comentario