jueves, 2 de octubre de 2014

VISITA AL TALLER DE NOSTRES ARTISTES FALLERS

Els passats 20 i 21 de Setembre la nostra comissió, encapçalada per nostres representants 2014 i 2015 van visitar els tallers de nostres artistes fallers per a comprovar l'evolució dels monuments que es plantaran a la Falla Plaça del Mercat les pròximes falles.

El dissabte un nombrós grup vam visitar el taller de José Lafarga a Cullera on vam poder vorer les diverses peces que compondran el nostre monument major. El "geni" ens va explicar la temàtica de la falla i ens va mostrar part del procés des de la creació de l’esbós i la maqueta, fins que va prenent forma.

Diumenge, la comissió infantil acompanyada dels pares vam visitar el taller de Vicente Espeleta per a fer-nos una idea de nostra falleta 2015. Vicente ens va contar les diferents parts que tindrà nostra falleta i posteriorment ens va ensenyar una altra part del procés de construcció d'una falla: la lija i l'aplicació del gotelé, parts importants per aconseguir un bon acabat de les figures.

El proper 22 de novembre a un sopar que tindrà lloc al nostre casal tindrà lloc la Firma de Contracte amb els artistes fallers, i aprofitarem l’ocasió per a fer públic els nostres projectes 2015 i presentar els nostres esbossos. 












No hay comentarios:

Publicar un comentario