miércoles, 5 de marzo de 2014

INTENS CAP DE SETMANA D'ACTES



Ja estem en Març i nostra setmana gran ja s’aproxima amb pas ferm.

Per aixó, i per anar preparant-mos, este cap de setmana està ple d’actes als que vos convidem a participar, acompanyant així a nostres Falleres Majors Patricia i Irene, així com a Jose i Vicente.

El divendres per la nit, a les 21:00 h. s’inagurarà a la Casa Museu l’Exposició del Ninot, i a continuació al Conservatori de Música Lola Lujan es celebrarà el Sopar de Gala de JLF on es faran entrega de les màximes recompenses de JCF, els Bunyols d’or i Brillants amb fulles de Llorer. En la nostra comissió aquest guardò enguany li ha correspost a Esteban Lopez. El preu del ticket per al sopar es de 20 eur per als adults i 12 eur per als xiquets.

El dissabte dia 8 per la nit, a les 21:30 h. celebrarem el Sopar de Gala de nostra comissió, on rendirem homenatge als nostres Fallers d’Honor. Serà un sopar tipo “Buffet” i el preu del ticket d’adults és de 7 eur per als fallers i 10 eur per als no fallers, i els xiquets 4 eur i 7 eur respectivament.

El diumenge dia 9 sobre les 12:30 h. JLFT arreplegarà a nostres màxims representants al casal per a participar en el Besamans a nostra Patrona, la Mare de Déu dels Dolors Gloriosos a la seua Ermita, que tindrà lloc de manera pública a les 13:00 h.

A migdia, sobre les 14:30 h. farem el dinar de la Crida, on degustarem un magnífic Arrós a Banda preparat pel nostre grup de “Masterchefs” . El preu del ticket d’adults és de 5 eur per als fallers i 8 eur per als no fallers, i els xiquets 3 eur i 6 eur respectivament.

Després, a les 17:00 h. tindrà lloc al casal l’entrega de recompenses que tant la falla com JCF han concedit als nostres fallers en aquest exercisi 2013 / 2014.

Per la vesprada, i sobre les 18:45 h. JLFT arreplegarà en passacarrer a Patri i Irene junt a Jose i Vicente per assistir a l’acte de la Crida des del balcó de l’Ajuntament, que tindrà lloc a les 19:30 h. Tota la comissió seguirem la comitiva fallera fins la Casa de la Vila per a recolzar a nostres Falleres Majors. Podem postar tots la jaqueta de la falla i el mocador bordat per així fer muntonet i identificar-nos.

Finalment, tan sols recordar que tot aquell que es vulga apuntar ho pot fer el dijous al casal en horari de lotería, o a través dels diferents grups socials de la falla ( facebook o whatsapp), així com apuntant-se a través de Merxe Jimenez o Rocio Lozano.


Anima’t i participa, i demostrem al poble el que som: UNA GRAN FALLA!!!

Falla Plaça del Mercat
Turis

No hay comentarios:

Publicar un comentario