lunes, 18 de noviembre de 2013

CONCURS PORTADA LLIBRET 2014




II CONCURS DE PORTADES LLIBRET 2014
FALLA PLAÇA DEL MERCAT DE TURÍS



1 . Podran participar en aquest Concurs tots els fallers inscrits en el cens de la Falla Plaça del Mercat de Turís , durant l'exercici 2013-2014, podent presentar el nombre de treballs que estimen convenient .
2 . Els treballs podran versar sobre qualsevol tema relacionat amb les falles , i la tècnica de realització totalment lliure .
3 . Les obres hauran d'adoptar una forma quadrada , mai sobrepassant 30 x 30 cm . En les obres hauran de figurar obligatòriament els textos :

Falla Plaça del Mercat ,
Turís del 27 al 30 de Març de 2014

4 . En cas de realitzar els treballs per mitjans informàtics , es presentarà una còpia en paper al format requerit , més el CD amb l'arxiu corresponent .
5 . Les obres no aniran signades , per tal de no influir en la decisió del jurat .
6 . Totes les obres es presentaran en sobre tancat . Al sobre només ha d'aparèixer el títol o lema de l'obra . Al costat del sobre l'autor haurà de presentar una fitxa creada per a tal efecte i que se li proporcionarà al lliurament del mateix .
7 . El termini màxim de lliurament conclourà el dia 20 de Desembre de 2013, havent de lliurar els treballs al secretari o al president de la Comissió.
8 . L'organització es reserva el dret de no acceptar obres que incomplisquen algun d'aquests requisits , o que continguen imatges , missatges , etc . , que puguen resultar de mal gust o que puguen ferir la sensibilitat d'alguns fallers .
9 . En el cas que cap dels treballs reunisca els requisits , o no siguen del gust del Jurat , es declararà desert el concurs i es prendran les mesures pertinents .
10 . L'obra que resulte guanyadora serà utilitzada com a portada del Llibret de Falles de 2014 de la Falla Plaça del Mercat de Turís .
11 . La participació en el concurs implica la total acceptació d'aquestes bases .
LA COMISSIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario